+Follow
Dashboard
Beautiful Life
DO YOU THINK U ARE PERFECT ? THINK AGAIN
Hey Cute
Facebook : Bubu Buncit
Skype : bububuncit1
Number Phone : 012-3456789



Saturday, March 17, 2012
reda :') @ 3:13 AM
0 talkative person(s)
Cepat je masa berlalu . Pejam celik pejam celik dah 2012 . Aku pulak dah form 3 . Dan dia .... Dah ada anak :') 

Memang susah sangat nak percaya benda ni betul betul berlaku . 27.03.2010 .
Tarikh pertemuan , perkenalan , semua :) Kenangan tu semua tak pernah luput dalam ingatan aku . Rasa macam nak tulis je semua benda pasal dia , pasal aku , pasal kiteorang dalam ni . Tapi .. haha , rasa tak sanggup nak cerita . Pahit , manis , masam , masin semua ada . Beracun ? of course ada :'] 

Percintaan yang aku rasa ada derita , kisah manis , semua nya dgn dia je . Takde dgn org lain . Walaupun kiteorg tak kekal lama . Atas sebab2 yang tertentu , cuma tuhan je yang tahu betapa sayang nya aku kat dia . maby salah aku jugak . dan jugak maby salah dia . Tapi aku tahu ada hikmah di sebalik semua ni . 

Kiteorg break , pap pap pap , dia dah bertunang . Bukak telinga ..... dia dah khawin . Tengok gambar dia dah ada anak :'( Tipu kalau aku kata aku tak sedih . Tipu kalau aku kata aku tak syg . Tipu kalau aku kata aku tak nangis . 

Rony Rony . Aku dah pernah ckp kat kau . kalau ape2 pasal Amel , jangan cerita kat aku . Nanti aku sedih :'( Kau buat aku nangis . Taip sambil menangis . hahaha :'D 

Aku nak sgt lepak rawang . Lepak country home . Lepak karoke . Nak sgt . Tapi semua tu buat aku ingat kat Amel . Kadang2 sebab tu lah aku tak nak pergi sana . Banyak sgt kenangan aku kat situ . Smk rwg pun . Haha :'D dia selalu tggu aku habis silat . Pastu kiteorg akan pegi pekan rwg sama2 . Aku rindu semua tu weyh ! rindu sgt :'(

Kalau aku free , aku nak pegi rawang tanpa pengatahuan sape2 . Aku nak jalan tempat2 yang pernah kita lepak dulu :') Gambar2 kiteorg pun hilang . Yang ada pun 4 je gambar . Waktu tu dia datang rumah aku . Dia sesat . Tapi naseb baik lah kakak ada time tu . So kakak tunjuk ah arah rumah aku . Waktu tu jugak dia bagi rantai 'A' kat aku :')

Hahahahha , rindu nya kenangan2 tu ! Sebab Amel jugak lah aku hilang Kawan . Kawan ? haha . Di sebab kan amel lah , aku tahu dia kawan ke musuh :'] Tapi musuh aku tu bertuah . sebab dapat jumpa Amel kat pekan rwg haritu . 
Aku ? Dah setahun setengah tak jumpa dia ;'[ 

Dia dah bertemu jodoh dia . Aku ? Belum lagi . 
Tuhan dah rancangkan sesuatu yang lebih baik untuk aku :') Reda' dan terima jelah kenyataan . 

"selama ku masih bisa bertahan , selama ku masih bisa bernafas , selama tuhan masih mengizin kan , ku ingin selalu menjaga mu " -ku ingin kamu - romance

Dia pernah ckp mcm tu kat aku :'] tapi tu dah takde pape dah . Lagu tu still ada kat fone aku . Sampai bila2 aku ingat dia Muhammad Ajmil bin Arajan <3 :'( tahniah Viancy and Ajmil :) for the first child . -end-

6.15 pm 17.3.2012 saturday 

❤ older posts /
Wednesday, December 14, 2011
:) @ 5:29 AM
0 talkative person(s)
dcfcfghjghjhk

❤ older posts /
Monday, September 5, 2011
how my raya ? @ 12:41 AM
0 talkative person(s)
Apa khabar semua nyaaa ?
haha , dah lame tak updated blog . well . busy .
Today nak cerita pasal raya .

Ade seminggu je sekolah sebelum raya .
tapi most aku tak sekolah . 2 hari je aku sekolah xD
Selasa and Rabu .
Khamis jumaat aku pegi rumah nenek aku .
tolong kemas rumah , buat popiaa , hiris bawang , semua lahh .
tu yg tak pegi sekolah tu .

Hari Ahad or isnin , abg sedara aku pickup dari rumah bawak pegi rawang .
Tolong kopek kerang , and kemas rumahh . Rajin kan akuu ? haha
Btw , aku dpt satu baju baruu. Sebab tolong kemas rumah . kihkihki .

Petang tuu kiteorg gerak Shah Alam . Dari Rawang ke Shah Alam .
Agak lama gakk ahh . Bukak puasa kat sane . Yum2 . Sedapp ;]

Okey thenn , malam tu kiteorg balikk rwg .
Esok nya , kiteorg pegi shah alam balik .
tido sane .

Selasa pulakkk , Raya :)
Dah tangkap gambar semuaa , kiteorg gerak Sungai Besar .
dari pukul 12 sampai pukul 5 -.-
Aku tido bangun , tido bangun .

k , permandangan kat sane cantik . Ade padi and lembu :p

Dah sampai rumah saudara , tgk astro semua .
Aku boleh bantai tidoo kt atas sofa .
K , mmg segann ahh enn .
Kalau dieorg rakam cara aku tido .
Mmg menangis aku kt situ . haha

Hari rabu , aku dah balik selayang .
Pastu merayap je lahh dgn Ko Tamina . Makcik aku .
Kiteorg pg kl sekejap pastuu beraya kat rumah abg Chagol .
Thenn , balik rumah tuka baju , pegi mcd titiwangsa .

Aku mesti balik pukul 2 , 3 or 4 pagi .
Kalau dah kua mmg tak ingat dunia .

Jumaat pulakk , iqbal dtg rumahh akuu .
Beraya , sorry beb , takde ape aku hidang .

Petang tuu aku gerak rawang , nak pegi niaga lemang kat area cn3 home .
naik moto weyhhh . jauh tak juah . takut tak takut .
aku dah ahh cuakk naik moto .
Ade jugakk ahh 2 , 3 org yg nampak aku tgh jual lemang . hihik .

Hari sabtu aku ingat nak hang , sebab ade org nak belanje tgk wayang .
tapi aku tak hang . aku pegi rumah iqbal . ade open house .
Dia pick up aku kat rumah naik moto .
Laju gila vavi dia bawak moto t-.-t back off back off
hahaha

Rindu bby aku doh , naseb tak pakai bju kaler biru .
Sedih jugak tak dpt naik moto dgn diaa T______T
k takpe , nanti dpt ah jugak enn ? AMIN ~~

petang dlm pukul 5 , iqbal hantar aku .
Pastu Ko Tamina dtg rumah naik moto , ajak aku kua .
Aku ckp okey je ah en ,

aku gerak rumah nenek aku , rumah ko tamina tu lahh .
member makcik aku pick up kat sana ,

ingat nakk gerak pavi , lepak starbucks , tapi tak jadi , sebab area rumah jem gilaa .
so , lepakk je lah kedai Pak Tamm kt MPS tuuu .
pukul 11 malam aku balik . Stay rumah nenek aku .

Pukul 3 baru gerakk , bukan balik rumah k .
Tapi kiteorang pegi lepak kat ibrahim .
haha ,

tu je lahh . Ahad aku kene duduk rumah ,
Siap kan barang sekolah .

Dan isninn ,. aku tak sekolahh , kbye xD
#aku tahu tak kan ade sorng pun yg baca .

❤ older posts /
Friday, July 22, 2011
helllooooooo @ 8:00 AM
0 talkative person(s)
Assalammualaikum :face39:
Ok tak :100: template ?
Lawa ? Well , aku yang buad mesty ahh lawaa en :face35:

Post sebelum ni aku cite pasal aurat tuu kan .
Then hari isnin , mmg die tanye .
Cayalah Bubu . :face75:
Die tanya mcm2 . And aku jawab bermacam-macam . haha :a1:

Kbai , iloveyou #C

❤ older posts /
Sunday, July 17, 2011
aurat @ 5:33 PM
0 talkative person(s)
hello :face69:

hari jumaat 15.7.2011 ade ceramah kat sekolah .
Then ade satu topic , ustaz tu ckp pasal aurat .
lepas tu ade cikgu pandang aku :face10:
tahu ahh aku tak pakai tudung .

konpem isnin ni aku kene perli lagi ~ :face59:

❤ older posts /